Ето как Свекървата на Алисия й честити Рождения Ден! СНИМКА:

alisiya-1

Алисия отбеляза 34- тата си годишнина на 1 март с две празненства.

Официалната част беше обяд в тузарски ресторант заедно с колеги на певицата, на който присъстваше и синът й Валери- младши.

Същинския купон обаче вечерта в столична чалготека. На него присъстваха най- близките приятели на Алисия. А най- новата й дружка – майката на Жоро Бирмата, Лидия Станоева, присъства и на двете събития.

Лидия Станоева подари приказен букет на Алисия

Спряганата за бъдеща свекърва на фолк певицата й честити празника с изключително топли думи: „Най- милото създание – обичам те“. Алисия пък й отвърна, че също я обича и я обяви за „най- силната и вдъхновяваща жена“.

През последните месеци двете дами са много близки. Алисия и майката на бившия й приятел (а може би и настоящ) Жоро Бирмата са неразделни. Двете постоянно излизат заедно. Ходят по заведения и се забавляват здраво по женски.

Дали пък близостта им не се дължи на предстояща сватба между Алисия и сина на Лидия Станоева, шушукат из чалга бранша. Фолк певицата крие много внимателно личния си живот и не желае да се шуми около мъжа до нея. С Жоро Бирмата певицата ту се събираше, ту се разделяше, а към момента статутът на отношенията им е неизвестен за медиите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *