Ето как фолк дебютантка отмъкна Любо Бентлито от Кучкова:

elena-kuchkova-4

Напористата плеймейтка и кандидат- фолк звезда Анджелина Атанасова изхвърлила Елена Кучкова от леглото на ДПС политика Любомир Ников.

Любо Бентлито натирил дългогодишната си половинка и я заменил с по- млада от нея сексбомба. Анджелина пък не се поколебала да прекрати отношенията си с Ники Михайлов и да скочи в леглото на доста по- богатия чичко.

Въпреки че не успя да грабне короната „Мис плеймейт, блондинката се надява, че политикът ще й помогне да реализира голямата си мечта – да пробие в поп- фолка.

andjelina-1

Парите и контактите на Любо Бентлито бързо осигурили първата песен на Анджелина, която е дует с фолк певеца Ангел. Бившата на Ники Михайлов се надява, че също като Кучкова, на бърза ръка ще стане национална знаменитост.

Що се отнася до Хубавата Елена, все още трудно преживява разлъката с политика. Плеймейтката дори трябваше да изтрие профилите си от социалните мрежи по негово настояване. Откакто не са заедно, Кучкова тотално залезе. Говореше се, че е забърсала богат министерски син, но явно е било кратка афера и красавицата все още не може да си стъпи на краката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *