Есмер постъпи в болница! Ето какво се случва:

esmer-1

Съпругата на Благой Георгиев вече е в болница в Москва, за да роди първото им общо дете. Есмер е получила контракции и веднага била приета в здравното заведение.

Детето ще е трето за Благой, но първо за съпругата му. Футболистът има син и дъщеря от връзката си с бившата гимнастичка Христина Витанова.

Благой я зарадва със супер скъпарски диамантен пръстен за над 100 000 лева. Поредният щедър подарък от футболиста за половинката му е по повод раждането на първото им общо дете. Рускинята, разбира се, не пропусна да се изфука с украшението и показа негова снимка в социалните мрежи.

esmer-2

Освен че направи селфи на диамантения пръстен, Есмер си направи и селфи от болницата, за да се покаже по нощница в болничното легло.

Благой е изключително щедър към съпругата си. Освен че я обсипва с бижута и различни скъпи подаръци, футболистът я води по почивки из целия свят. Дори в началото на деветия месец Есмер и Благо посетиха Дубай. Говореше се, че танцьорката може би ще роди там. Но в крайна сметка, Есмер предпочете скъпа клиника в родния си град Москва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *