Емануела заряза Борислав, хареса си Нов съквартирант! Виж Тук Кой е:

emanuela-zarna-1

Емануела хвърли око на нов мъж в къщата. След като се разочарова от милионерския наследник Борислав Комсийски, фолк дивата се насочи към друг съквартирант- актьора Христо Живков.

Всъщност, звездата от „Страстите Христови“, се превърна веднага в магнит за жените с кулинарните си умения и джентълменското си поведение. Емануела обаче засега единствена показа по- особения си интерес към него. И дори му го призна.

emanuela-19

Фолк дивата сподели с Христо, че е много натъжена от факта, че на последните номинации е дал гласа си срещу нея с мотива, че прави къщата по- отровна. Живков я помоли да не му се сърди. Но като цяло, актьорът не изглежда изобщо заинтересуван от фолк дивата. Истината е, че извън къщата Христо Живков има дългогодишна връзка с 16- години по- възрастна от него писателка. Това обаче дамите в къщата не го знаят.

Борислав Комсийски обаче определено показа ревност спрямо новото увлечение на Емануела. Милионерът се опита да излезе от ситуация, като заяви, че никога през ума не му е минавало, че може да има нещо общо с певицата. Емануела обаче така или иначе вече го беше отсвирила, след като Комсийски заяви, че я мисли за меркантилна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *