Емануела трогна с посланието към малкия си син! Виж Тук:

emanuela

Нежното послание на Емануела, с което честити рождения ден на второто си дете, трогна феновете й.
Ето какво написа фолк дивата до малкия си син:

„Честит рожден ден, съкровище мое. На днешната дата преди две години ти ме направи най- щастливата майка на този свят. Тогава, когато се роди, сбъднах за втори път най- голямата си мечта – а ти дори си повече от тази мечта! Бъди благословен, винаги следвай мечтите си и знай, че мама ще е винаги зад теб. Обичам те!“

Малкият Мити се роди от фаталната връзка на певицата с милионерския наследник Димитър Динев. Към днешна дата обаче, двамата се съдят за издръжка, а преди това и за родителските права, които спечели Емануела.

Фолкаджийката съди Динев за издръжка, но той пък й заведе контра дело и я съди също за издръжка – в размер на 95 лева.

Емануела не веднъж се е оплаквала, че той не се интересува от детето и не дава никакви пари за него. Известно време бащата на Димитър Динев плащаше издръжка на певицата, но след като тя разкри скандални подробности за връзката си с наследника му, й спря кранчето.

Фолк певицата обвини милионерското синче в психически и дори физически тормоз, включително докато била бременна. Емануела се оплака, че по време на връзката им, работела, за да издържа и Димитър, защото баща му бил спрял джобните.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *