Емануела се маха от „Ара“, мести се в „Пайнер“

emanuela-2

Емануела обяви, че няма да поднови договора си с досегашните си продуценти от „Ара“. Причината е, че фирмата не й позволява да създава нови песни и клипове – проблем, за който певицата говори от няколко месеца.

Емануела се готви да се прехвърли към хегемона „Пайнер“, но засега не е ясно дали нова ще стане. Конкуренцията във фирмата явно не притеснява фолкаджийката, въпреки че всички топ имена в бранша са там.

Отскоро дуетната песен на Емануела и колегата й Крум, който също е в „Пайнер“ от няколко години, се върти в ефира на димитровградската фирма.

emanuela-dieta

Певицата се завърна преди няколко месеца на сцената, след като роди второто си дете. Оттогава обаче не е издала нито нова песен, нито клип. Емануела разказа за проблема си с „Ара“ във фейсбук, за да отговори на питанията защо не издава нищо ново. Фолкаджийката обвини продуцентите си братя Касъмови и колежката си Алисия.

Според нея, цялата фирма работи само в интерес на бившата половинка на Ники Михайлов, като останалите изобщо не получават никакви нови проекти, а участията им по нощни заведения се редуцират.

Емануела е третата звезда на „Ара“, която обяви, че напуска фирмата заради толерирането на Алисия – преди нея това направиха Джина Стоева и Ивена.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *