Емануела с шокиращо признание: Не исках второ дете!

emanuela-interviu

Емануела разкри жестоката драма, която изживя покрай травмиращата си връзка с Димитър Динев.

Фолк дивата призна, че никога не е планирала да има още едно дете. Но заради любовта си към Димитър и настойчивото му убеждаване да имат бебе, се съгласила.

Милионерският наследник я заблудил със сладки приказки, че тя е жената на живота му и че иска да остареят заедно. Влюбената певица му вярвала и решила, че наистина трябва да си имат дете. Към днешна дата, Емануела определя решението си като грешка.

emanuela-dinev-1

Отношенията им се влошили, когато отишли да живеят в Свети Влас след раждането на детето. Неговият най- близък приятел Иван постоянно се месел във връзката им и отклонявал Димитър от правилния път. Когато се опитвала му разговаря с него по въпроса, той й крещял, обиждал я и дори на няколко пъти я шамаросал.

Емануела призна, че Димитър не се интересува особено от детето. По- скоро го виждал, колкото да не говорят хората.

Фолк певицата разкрива, че месеци наред плакала, заради Димитър. Но вече е решила да продължи напред и е категорична, че няма да имат никакви отношения повече.

Емануела е сигурна, че бившите й гаджета празнуват, заради страданието, което изпитва. Но певицата е категорична, че няма повече да им доставя това удоволствие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *