Емануела отказа мъжете!

emanuela-mitko

Емануела е категорична, че не иска нов мъж в живота. След раздялата с Димитър Динев, певицата се е отдала изцяло на децата и работата си.

Дни след като обяви, че се е разделила с бащата на втория си син, плъзнаха слухове, че фолк звездата се е събрала с един от бившите си любовници – Слави Транспорта. Емануела обаче ги отрече категорично и заяви, че не й е до мъже в момента.

На Димитър Динев не му допаднала ролята на баща
На Димитър Динев не му допаднала ролята на баща

Певицата се оказа отново изоставена с бебе на ръце, след като милионерският наследник Димитър Динев я изостави. Емануела разказа, че връзката им се пропукала месец след раждането на сина им Димитър- младши. На младият милионер не му допаднала ролята на баща и продължил да си живее безгрижно, като редовно обикалял по заведенията с аверите си.

В същото време, Емануела постоянно трябвало да пътува между София и Свети Влас, където живее Димитър. В един момент обаче, милионерският наследник й заявил, че иска да се разделят. Емануела разказва, че той бил толкова категоричен, че дори не пожелал да положи усилие в името на сина си.

Така певицата си взела детето и се прибрала в София. Емануела има и 15- годишен син, Христо, от предишна връзка.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *