Джена се страхува да показва бебето, но ето как трогна фенове си – СНИМКА:

djena-nasko

Щастливите родители Джена и Наско Стоеви твърдо са решили да не показват бебето си на чужди хора засега. Двамата нямат намерение нито да публикуват снимки в социалните мрежи, нито да допускат много външни лица до наследника си.

Фолк певицата и съпругът й смятат да спазят поверието да не показват детето си до кръщенето. Младата майка Джена била много изплашена някой да не урочаса бебето и затова предпочитала само най- близките да го виждат.

Все пак, фолк дивата реши да сподели радостта с феновете си, като им показа снимка на пеленката на мъничето, на която е изписано името му – Атанас III. А също негова играчка и чорапки.

djena-3

Отсега Джена и Наско са засипани с изкушаващи предложения за космически хонорари за първата фотосесия на бебето им. Но двамата засега отхвърлят всички оферти.

Фолк певицата все още не е обявила кога ще се завръща към клубните си изяви, но вероятно това ще се случи в началото на лятото. Джена едва ли ще пропусне най- печелившия сезон за лекия бранш, особено като се има предвид колко голям е интересът към нея в момента.

Миналото лято фолк певицата и съпруга й дори съкратиха медения си месец, само и само да успеят да усвоят повече ангажименти. Въпреки бременността си, Джена успя да ходи по участия чак до този януари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *