Джена отряза Галена и Преслава от сватбата си – Ето кой още няма да покани:

djena-7

Джена не изпрати покани за сватбата си на колежките си Галена и Преслава. Тържеството, на което ще сключи брак с Наско Стоев от „Канарите“, се очаква да е събитието на годината, а най- големите имена в поп фолка да присъстват.

Галена и Преслава обаче няма да са сред гостите на Джена. През последните години певицата от Разград се раздаде напълно, за да грабне заветната статуетка „Певица на годината“, но тя все й се изплъзваше и отиваше ту при едната, ту при другата й конкурентка.

djena-atanas-2

Джена не изпрати покана за сватбата си и на Милко Калайджиев, който преди години й уреди договора с „Пайнер“. Певицата отдавна не поддържа никакви контакти с него, и дори най- демонстративно не го поздравява.

Фолк дивата не е в добри отношения с повечето си колеги в „Пайнер“. А причината е, че на концерта по случай 25- я рожден ден на фирмата, най- добрите певици на компанията трябваше да изпълнят „Лале ли си, зюмбюл ли си“. Джена обаче не беше сред избраните. Това я обиди жестоко и тя изобщо не се появи на събитието.

Сред колегите, които певицата е поканила на сватбата си, са Емилия, Мария и Андреа.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *