Джаро разплака малко момченце – виж защо:

Михаил Билалов
Михаил Билалов

След като Михаил Билалов направи удара в кариерата си с участието си в култовите сериали „Под прикритие“ и „Четвърта власт“, топ актьорът се затвори в себе си. По време на повечето си публични изяви Джаро избягва феновете и ги подминава.

„Явно Мишо е един от актьорите, които предпочитат уединение, но не е честно да се държи така с почитателите си, защото той е нищо без нас“, коментираха разярените фенове на премиерата на култовия сериал по БНТ „Под прикритие“.

Славата застига звездите от „Под прикритие" нa най-неудобни места
Славата застига звездите от „Под прикритие“ нa най-неудобни места

Според други почитатели, останали разочаровани от идола си, той просто се смятал за нещо повече от тях. Много от присъстващите в столичния мол споделиха пред журналисти, че вече ще гледат с друго око на Мишо Билалов.

Посетители на премиерата разказаха пред репортери, че са дошли единствено за да се снимат или докоснат до Михаил Билалов, който, за съжаление, не отрази техните желания по никакъв начин.

Малко момиченце дори се разплака, след като актьорът му отказа да се снимат заедно. Той предпочете да се усамоти в коридорите на мола и да разговаря със свои колеги и приятели.

Култовата криминална поредица отново беше пусната от гиганта Ютюб, след като продуцентите забраниха на сайта за видеообмен да бъде излъчван безплатно. Сериалът обаче ще бъде достъпен само за зрители от България, обясниха от екипа на поредицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *