Джина Стоева шашна с тялото си след раждането! СНИМКА:

djina-stoeva-2

Джина Стоева се похвали с перфектна фигура, след като роди първото си дете само преди пет месеца. Тя се показа по бански от плажа и смая феновете със стегнатото си тяло.

40- годишната фолк певица се е възстановила напълно след раждането на дъщеря си Ивая и вече ходи по участия.

В момента тя е на почивка заедно с мъжа си, но бебето също е с тях. Не го водят на плажа, защото е прекалено малко. Но певицата признава, че го плацика в морето за кратко.

djina-stoeva-4

Джина Стоева роди в края на февруари, като за едната бройка бебето й да дойде на бял свят в столичен мол. Там певицата била на покупки заедно с мъжа си, когато усетила, че водите й изтичат.

Въпреки възрастта си, тя роди по естествен път. Фолкаджийката винаги е била спортна натура и това много й помогна както да има лека бременност, така и да роди безпроблемно, а след това и да се възстанови много бързо.

Джина Стоева и бащата на детето й са заедно от три години. Той има бизнес с внос на автомобили от чужбина. И двамата много обичат спорта и най- вече да правят преходи в планината. Дори в напреднала бременност, певицата продължаваше да си справи разходки из природата, без изобщо да се притеснява за състоянието си. Освен това, ходеше и на йога за бременни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *