Деси Слава и Благой признаха: Искаме бебе! ВИДЕО:

Деси Слава показа гаджето си Благой Найденов в „Черешката на тортата“. Фолк певицата и младият боксьор разкриха как са се запознали и признаха, че искат да имат общо бебе.

Деси Слава реши да запознае гостите си в кулинарното шоу с мъжа до себе си – Благой. Оказа се, че историята на любовта им започнала много странно – от публикация в жълтата преса.

По време на участие на певицата, фотографът на чалготеката я помолил да седне до младия спортист и да ги снима. Двамата изобщо не се познавали към този момент.

Деси Слава и Благой на Малдивите
Деси Слава и Благой на Малдивите

Не след дълго, снимката цъфнала в жълтата преса и обявили младият мъж за новото гадже на Деси Слава. Певицата се зачудила кой е този Благой и го потърсила в социалните мрежи. Така започнали да си пишат, а не след дълго излезли и на първа среща.

Деси Слава заяви, че са заедно от година и няколко месеца и много се обичат. Фолк певицата и спортистът дори признаха, че вече коментират въпроса за свое общо дете. И двамата признаха, че искат да имат бебе и се надяват това да се случи.

От няколко години Деси Слава не крие желанието си да стане майка за втори път. Певицата така и не успя да роди от голямата си любов Зарко. Но сега с Благой вече изглежда готова да сбъдне мечтата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *