Денис Ризов държи Наталия Симеонова на каишка

Наталия Симеонова и Денис Ризов
Наталия Симеонова и Денис Ризов

На къса каишка държи бившата си съпруга рокаджията Денис Ризов. Години след раздялата им с Наталия Симеонова продължават да са изключително близки и да се държат като семейна двойка, която просто не спи под един покрив.

Денис Ризов
Денис Ризов

След интервю на русата водеща за предаването „Търси се“ слуховете за емоционалната зависимост на Симеонова от бившия й мъж се потвърдиха окончателно. В емоционална изповед Наталия заяви, че все още е вярна на мъжа си и дори се сравни с прочутото куче Хачико.

„Аз съм нещо като кучето на име Хачико от филма, което толкова много обича своя стопанин, че продължава да стои на гарата и да го чака цели 15 г. след смъртта му“, сподели Симеонова пред водещите Нели Хаджийска и Меги Димчева.

Масло в огъня наля и самият Ризов, който беше включен директно в ефир. Той заяви, че има нова жена в живота си, но не може да бъде с нея толкова близък, колкото е с Наталия. Изказването му отприщи вълна от възмущение в интернет. Форумци скочиха срещу лицемерието на Ризов, който не позволява на бившата си жена да продължи напред, но и няма намерение да се връща при нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

http://youtu.be/lrj8BTWknA0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *