Дебют! Ето го Синът на Юлияна Дончева и Стъки! СНИМКИ:

yuliana-doncheva

За първи път синът на Юлияна Дончева и Станислав Недков – Стъки се показа публично. Момченцето, което носи името на баща си – Станислав- младши, вече е на две годинки.

Бившата депутатка успя да зачене и да роди здраво бебе на 49 години, след дълги години неуспешни опити.
Дончева признава, че повече няма да ражда. Въпреки че съпругът й Стъки доста настоявал да имат още едно общо дете. Двойката е замразила за всеки случай ембриони. Но Юлияна Дончева признава, че вече има голям риск за здравето й, заради възрастта.

Юлияна и Стъки със сина им Стъки- младши
Юлияна и Стъки със сина им Стъки- младши

Журналистката има голям син, който е на 21 години, от първия си брак. Дончева признава, че по- скоро вече й се гледат внуци, отколкото отново да поема риск с късна бременност.

Бившата царска депутатка разкрива, че малкият Стъки вече ходи да тренира с баща си в залата. Тя не била съгласна, но детето има огромно желание да спортува.

Дончева хвали много съпруга си Станислав Недков – Стъки. Признава, че той е изключително грижовен баща, даже понякога прекалявал. След появата на сина им, станал много търпелив, характерът му омекнал.

Журналистката признава, че малкият Стъки ги превърнал в истинско семейство. Откакто се появил на бял свят, ги сплотил още повече и допълнил хармонията помежду им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *