Дъщерята на Юксел Кадриев не иска да живее с него! Скри се при майка си!

yuksel-kadriev

Дъщерята на Юксел Кадриев отново го изправи на нокти. Своеволната Габриела от известно време живее с майка си Бонка и не иска да се връща в дома на баща си.

Бившата съпруга на тв водещият живее в Сърбия, а сега дъщеря й настоява да остане при нея и да продължи образованието си там. Кадриев, разбира се, е категорично против.

Дъщеря му не за първи път създава такива проблеми. Тя обича да му прави на пук, заради постоянните забрани, които той й налага. А причината да го прави е, че щерка му се скъса да го излага с изцепките си в социалните мрежи. Щурата тийнейджърка дори се беше снимала как пуши трева, а фотото обиколи жълтата преса. В скандалния си пост тя коментира, че било нещо съвсем нормално за нея.

yuksel-kadriev-1

Юксел съвсем се шашна и оттогава се опитва всячески да я озаптява. Но с натоварения си график в телевизията, му е доста трудно. За капак, Габриела реши да го накаже, като избяга от вкъщи, а изцепката й отново стана публично достояние.

Проблемното поведение на дъщерята на Юксел Кадриев не се дължи само на възрастта и бушуващите хормони. Детството на Габриела е белязано от тежките семейни скандали между баща й и майка й, както и от жестоката битка за попечителство. В крайна сметка, Кадриев успя да спечели в съда, но момичето има нужда и от другия си родител.

Бонка обаче, изглежда се е заинатила този път и също подкрепила желанието на Габриела да остане при нея в Сърбия. Но едва ли това ще се случи. Още повече, че Кадриев може да предяви правата си по законен ред.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *