Цеци Красимирова се натиска с ново гадже! СНИМКИ:

ceci-krasimirova

Милионерският наследник Владимир Вутов явно е бил шута на манекенката Цеци Красимирова. На светско събитие преди броени дни, бившата любовница на Самоковеца и Гонзо се натискаше с нов мъж.

Гаджето й видимо е доста по- възрастно от нея. Побелялата му коса и брада го карат за изглежда над 50- годишен. Въпреки напредналата си възраст, мъжът е целият нашарен с татуси, като самата Цеци Красимирова.

Двамата не спряха да се натискат цяла вечер, а всички с интерес разглеждаха новата звездна двойка. Манекенката не крие интимните си отношения с мистериозния господин, тъй като от известно време е заляла с техни общи снимки профила си в социалните мрежи.
Говори се, че той е собственик на заведение в Лондон, но си е българин.

Цеци Красимирова започна доста често да се прибира в България, след като се покри за цели 3 години в Барселона, без изобщо да се вясва тук. Дъщеря й Джудит в момента следва там, а манекенката е решила да не я оставя сама, докато не завърши университета.

Покрай краткия си романс с Владо Вутов обаче започна по- често да си идва в България. Дори се говореше, че фаталната красавица ще мине под венчило с приказно богатия наследник. Но уви. До сватба не се стигна и Цеци не успя да стане част от милионерската фамилия.

Манекенката пазеше в тайна отношенията си с Вутов, въпреки че папараци успяха да ги спипат как той я посреща на летището.

Сега обаче, тя не крие новия си възлюбен, а държи да го покаже на всички. Цеци Красимирова има големи мераци на роди още едно дете, тъй като дъщеря й вече е на 20 години. Но дали татуираният мъж ще сбъдне желанието й, предстои да видим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *