Бонка смени Юксел с кучета

Бонка Георгиева
Бонка Георгиева

Бившата съпруга на Юксел Кадриев е напълно обсебена от кучетата, които отглежда от години. Хобито й се е превърнало в истинска мания. Бонка е луда по масивната английска порода нюфаундленд. Кучетата от този вид могат да достигнат тегло до 70 килограма и са селектирани за извличането на тежки рибарски лодки на брега. Крехката бивша жена на Кадриев обаче изобщо не се впечатлява и е превърнала кучетата в център и смисъл на живота си.

Бойнка Георгиева куче нюфаундлендОще преди да се раздели с водещия на новините по Би Ти Ви, Бонка стана основател на Националния български нюфаундленд клуб. Днес хобито й се е превърнало в професия тъй като оперната певица се занимава с организиране и журиране на конкурси за кучета и по-специално за представителите на любимата й порода.

Бившата на Юксел Кадриев не спира да обикаля всички балкански държави в търсене на съвършения нюфаундленд.

Въпреки, че през март миналата година съдът позволи на Бонка да чува и вижда дъщеря си Габи без ограничения, бившата на Юксел Кадриев няма никакво намерение да се връща в България, за да е по-близо до детето си. Тя се е установила в сръбския град Съботица, разположен близо до границата с Унгария. След делото Бонка триумфално се появи в предаването на Венета Райкова, където говори за победата си. Но по същото време профилът й в социалната мрежа показва, че тя се е вълнувала най-вече от това, че е била одобрена за съдия в кучешки изложби от сръбски киноложки съюз. За сметка на това певицата има само една качена снимка на дъщеря си а в същото време е натрупала десетки фотоси на любимите си кучета.

По Коледа оперната певица все пак се е прибрала в България, за да прекара няколко дни с дъщеря си. Вниманието й обаче продължава изцяло да е погълнато от любимите й кучета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/XF2IGtJq24Q

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *