Бомба! Преслава призна връзката си с Павел Лазаров! Видео:

preslava-pavel-1

Преслава най- после призна връзката си с бившия на Златка Райкова – Павел Лазаров. След няколко месеца криене, двойката най- после се появи под ръка на откриването на нов бутик.

Фолк дивата и сенчестия бизнесмен дори позираха пред камерите на журналистите. А попитана директно дали е вярно, че е дошла заедно с новото си гадже, Преслава отговори положително. Призна също, че наистина става въпрос за Павел Лазаров.

Певицата разкри, че двамата се познават от много време. Не е тайна, че той беше сред най- близките приятели на голямата любов на Преслава – Жоро Бирмата. Дали обаче все още е така, не е известно.

Павел Лазаров нашумя преди години покрай връзката си със Златка Райкова. Тогава той изостави бременната си съпруга заради плеймейтката. Двамата дори сключиха брак – но само църковен, тъй като жена му така и не даде развод. След като се насити на русата силиконката, Павел отново се прибра при съпругата и детето си.

Но не се задържа дълго време в семейното гнездо. После той заби плеймейтката Мария Цветкова, която нашумя с връзката си с Динко Динев, от когото има син. Двамата бяха заедно няколко години, но се стараеха покрай връзката им да не се шуми.

Въпреки известните си гаджета, Павел винаги се е стараел да стои настрани от медийния интерес. Вероятно заради солидните му връзки с ъндърграунд средите. Затова, сега е цяло чудо, че позира с Преслава пред камерите, без да се опитва да се крие. Тя призна в блиц интервю, че е много щастлива с него.

Двамата бяха разкрити още през юни, на рождения ден на фолк дивата. Въпреки че дори се появиха снимки, на които се прегръщат, певицата така и не разкри отношенията им тогава.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *