Бомба! Криско спретна Оргия с четири Плеймейтки! ВИДЕО:

Криско тотално загърби Ася Капчикова. Рапърът я замени не с една, а с няколко горещи плеймейтки.

Габровецът пусна новото си видео към песента „Лош или добър“, което си е чисто софт п*рно. В клипа участват четири горещи мацки, познати от различни еротични конкурси. Сред тях са плеймейтките Мартина Юрукова и Дилена Димитрова, които бяха конкурентки на Ася Капчикова за спечелването на „Мис Плеймейт“ преди година.

Във видеото Криско оправя една по една всяка красавица– коя върху кухненската маса, коя върху билярдната маса и пр. А накрая си спретва масовка в леглото и с четирите наведнъж.

krisko-6

От известно време рапърът си има нова приятелка, която обаче засега крие. След като се опари от публичната си връзка с Ася Капчикова, Криско е решил вече да е много по- дискретен.

След раздялата с плеймейтката, рапърът смени няколко нейни колежки, но коя е тази, която му е задържала вниманието за по- дълго – не е известно.

Наскоро Криско се завърна от ваканция в Тайланд, където бил с мъжка компания. Габровецът издаде, че не били в азиатската страна, само за да мързелуват, но заснели горещи кадри за лятното му парче. Песента и видеото ще излязат в началото на юни – точно в началото на сезона. В клипа ще има няколко красиви тайландки, които ще кършат снага около Криско.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *