Бомба! Галена призна: Чакам дете!

galena-17

Галена зарадва феновете си с щастлива новина! Фолк дивата пусна в профила си във фейсбук снимка на положителен тест за бременност. По- късно певицата призна, че наистина очаква второ дете.

Галена е едва в началото на бременността си, но разкрива, че не е суеверна и не искала да крие щастливата новина. Затова побързала да я разгласи, вместо да си мълчи през първите няколко месеца.

Певицата и съпругът й Галин имат син на 7 години. Двамата дълго време се опитвали да му подарят братче или сестриче, но все не се получавало.

galena-18

Няколко дни преди да научат благата вест, Галена сънувала, че очаква дете. Споделила с мъжа си и решили да направят тест за бременност. Оказал се положителен. Певицата признава, че имала предчувствие, че е бременна.

Явно колежката й Емилия е донесла късмет, тъй като Галена се снима с нея, положила ръка на бременното й коремче. Само два месеца по- късно, бебето вече е факт.

Галена е заченала по време на романтичната ваканция, която си организираха с Галин в Италия. Певицата стана за първи път майка през 2009 г., когато се роди синът й Стефан. Тогава бебето се появи преждевременно в осмия месец. Сега близките на певицата се надяват бременността й да мине гладко.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *