Благой Георгиев арестуван в Италия за вандализъм!

blagoi-esmer-2

Благой Георгиев се прослави и на Апенините, но като футболист, а като вандал. Българският спортист беше арестуван, докато се опитвал да издълбае името си на Колизеума.

По време на вандалския акт футболистът не бил сам, а заедно с гаджето си Есмер. Карабинерите ги прибрали за няколко часа, докато Благой даде обяснение за деянието си.

Италианските медии бързо разпространиха новината за ареста на известния български футболист, който играе в руското първенство.

blago-esmer-1

Няколко месеца преди да спипат нашенецът, ливански турист също бил задържан, докато се опитвал да издълбае името си с монета върху Колизеума.

Като оставим настрана грозния скандал, явно Благой и Есмер продължават с летните си обиколки. Двамата започнаха ваканцията си, като се отбиха за кратко в България, след това отскочиха до Гърция, после прекараха две седмици в Дубай.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Благой Георгиев арестуван в Италия за вандализъм!"

  1. човек   23.07.2015 at 18:49

    Аз само ще напиша нещо на друга тема. Може би най-добър вариант за ромите по цял свят (а може би и за гей мъжете- по цял свят) е ако за тях се създаде отделна държава- където те доброволно да живеят постоянно -примерно някоя голяма държава (примерно Австралия) даде доброволно част от своята територия за това- и може би ако живеещите хора в тази територия доброволно се изселят в други части на страната си и т.н- и тяхната държава им осигури безплатно всичко това (нови прилични жилища, нормални работни места и т.н). През лятото на 2012 година една жена (от Велико Търново) хазяйка (която е имала (без причина) и други анормални и лоши прояви- към своя квартирант) – която хазяйка е родена в края на 40-те години на 20 век- и имаща един син и внучка- е нарекла пред своя квартирантка (млада жена- на двайсет и няколко години) фирмите, които всяка зима вдигат цените на тока, парното и т.н- и тя ги е нарекла „клати“ и след това с най-пошлата дума за пе..ниси (в множествено число). Аз също пиша, че ако се провери с полиграф и т.н ще се види, че написано тук – е вярно.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *