Бебешка фирма уволни Николета като рекламно лице

nikoleta-kolichki-3

Николета Лозанова беше уволнена като рекламно лице от известна фирма за бебешки аксесоари. Причината да се стигне до крайната мярка е, че майките масово роптаят срещу скандалния имидж на плеймейтката.

Фирмата излезе с официално обръщение, за да обясни защо се отказват от услугите на Николета Лозанова. Освен че плеймейтката се забърка в сериозни семейни скандали заради подозрения в изневяра, има и конкретна причина за освобождаването на Николета от ангажимента: скандална фото сесия с бебешки колички. Именно тя преляла чашата и довела до лавина от неодобрение.

nikoleta-kolichki-2

Скандалните снимки излязоха само седмица преди да се наложи разтрогването на договора с Лозанова. Фото сесията е наистина доста провокативна, като на един от кадрите Николета позира по сутиен заедно с бебешка количка. Недоволството на бг майките нарасна неимоверно и след скандала с кърмещата майка, изгонена от столичен мол: Гонят майките от мола, защото било неприлично да си показват гърдите, докато кърмят, а Николета Лозанова вее бюста си в реклама на бебешки колички, недоволстваха масово майките по форума.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *