Багата с Любина и бебето инкогнито в България!

Багата съпругаСамбистът Благой Иванов-Багата се прибра за малко  в България, за да се полюбува на родното море.

Бившето гадже на двете Златки кацна тайно у нас заедно с жена си Любина и сина им Александър.

Тъй като не обича камерите и интервютата, Багата казал само на най-близките си да го посрещнат и сега е заедно с тях в луксозен хотел в Свети Влас.

Двете баби са извън себе си от щастие и не могат да се нарадват на внука си Александър, който се роди миналата година през ноември, почти едновременно с бебето на Златка Димитрова.

bagata-jena

В момента щастливото семейство живее в САЩ и май няма изгледи да се върне. Там двамата сключиха брак, там се роди и синът им. Любина се оказа най-подходящата жена за буйния ММА-боец. Тя единствена остана до леглото му, докато той лежа намушкан и в кома в „Пирогов“ повече от два месеца. Помагаше му да направи първите си стъпки, след като оцеля по чудо, тя беше до него и в добро, и в зло.

Любина се грижи сама за сина им и сега е щастлива, че са я заместили бабите, за да може да ходи на плаж и вечер да спи спокойно.

Благой  не само е дошъл на почивка, но и ще тренира усилено в база край Свети Влас, тъй като се подготвя за нова битка. В САЩ той няколко пъти защити титлата си, а сега му предстои поредния сблъсък.

Негови приятели твърдят, че е напълно променен и опитомен. Верен е на Любина, обожава сина си и се отдал изцяло на кариерата. А по-късно възнамерява да стане треньор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *