Ася Капчикова и гаджето й с важна стъпка за връзката си! Виж Тук:

asia-kapchikova-8

Ася Капчикова напълно забрави Криско година след раздялата им! Плеймейтката е щастлива с новото си гадже и дори отскоро живеят заедно.

Любимият на Ася няма нищо общо с шоубизнеса. Но тя го хвали, че покрива напълно идеала й за мъж. Плеймейтката няма намерение връзката им да става публична, но също така не иска и да го крие.

Капчикова и половинката й се запознали на купон у техен общ приятел. Ася първа го забелязала. Направило й впечатление, че си стои скромно по- настрани от другите и не пие. Затова веднага го харесала и отишла да се запознае с него.

Ася с новото си гадже
Ася с новото си гадже

Плеймейтката разкрива, че и той, също като нея, е зодия телец. Вероятно затова и толкова добре се разбират и имат хармонични отношения. Криско така и не пожела да заживее под един покрив с Ася, въпреки че имаха връзка една година. Докато новото й гадже не се поколебало да й предложи да се съберат, макар да са заедно от няколко месеца.

Капчикова видимо е много щастлива с половинката си. Тя не може да му се нарадва и постоянно пуска техни общи снимки в социалните мрежи. Плеймейтката не пропуска да се изфука с атлетичната му физика и доста високия ръст, като вероятно се опитва леко да дразни бившия си Криско.

След като намери мъжа на мечтите си, Ася Капчикова скоро ще стартира и собствения си бизнес. Тя инвестира хонорара си от „Фермата“ в производството на своя марка бельо и бански. Вероятно в началото на летния сезон ще се появят и първите продукти от линията на плеймейтката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *