Ася Капчикова заби вип- ерген! Отмъкна го от фолк певица! Виж кой е той:

asia-kapchikova

Ася Капчикова може да се похвали с ново гадже, при това, доста известен столичен плейбой. Плеймейтката отскоро има връзка с автомобилния състезател Илия Царски.

Дори Ася вече е част от екипа му, макар че не е ясно какво изобщо разбира от коли. За да се пребори за Илия Царски, Капчикова първо трябвало да отстрани гаджето му – фолк певицата Дебора.
Докато бяха заедно, фолкаджийката също стана част от екипа на автомобилния състезател, така че да ходи навсякъде с него.

Плеймейтката започнала да се навърта около 48- годишния плейбой преди месеци. Ася успяла да му стане близка, така че да го действа по- добре. Капчикова нанесла решаващия удар срещу конкурентката си Дебора, като успяла да насъска автомобилния пилот срещу певицата.

Илия Царски и Дебора
Илия Царски и Дебора

Преди известно време, се появиха общи снимки на Царски и фолкаджийката, което го вбесило. Капчикова, която по това време м се пишела само приятелка, го убедила, че пикантните кадри са пуснати нарочно от Дебора, за да се изфука.

Автомобилният състезател побеснял и натирил фолк певачката. След това на Ася не й трябвало много, за да завърти главата на плейбоя.

Плеймейтката го навила да я включи и в отбора си, за да може да ходи навсякъде с него, за да го пази от конкурентките си.

Илия Царски е мултимилионер от бизнес с горива. Определено апетитна хапка за всяка златотърсачка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *