Асен Блатечки съсипа Диляна Попова! Манекенката посърна от мъка – СНИМКИ:

diliana-popova-asen-1

Манекенката Диляна Попова се стопи покрай грижите за детето си. Красавицата сама отглежда сина си Борил, който е плод на любовта й с актьора Асен Блатечки.

Но едва ли самотното майчинство е единствената причина за коренната промяна във външността на красавицата. Раздялата с Асен Блатечки съсипа тотално красивата манекенка. Диляна не успя да измести от сърцето на актьора официалната му половинка Катерина Горанова.

diliana-popova-2
Манекенката с майка си

Блатечки я изостави хладнокръвно, едва няколко месеца след раждането на сина им Борил. Попова все пак защити именития актьор, като заяви, че вижда детето всеки ден и помага за отглеждането му. Истината е обаче, че Блатечки по- често избира Катерина и дъщеря им, пред това да вижда сина си, шушукат из арт средите.

diliana-popova-1

Половинката на актьора, режисьорката Катерина Горанова, всъщност е доста силна фигура в родния арт елит. Двамата са много силен тандем, като освен дъщеря им, ги свързва професията и общите интереси.

На Асен му е доста трудно да се разкъсва между две жени и две деца, но все пак семейството му с Катерина Горанова му е приоритетно. А това още повече съсипва Диляна Попова, която е майка на другото му дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *