Арабската принцеса Лина би шута на Киро Скалата! Кръшкал й с бивша на известен актьор – СНИМКА:

Киро Скалата цъфна с ново гадже, след като само преди година и нещо дългогодишната му половинка Лина Салем го дари със син.

Фитнес маниакът отскоро има нова жена с живота си. Красавицата се казва Никол Стоянова и е бивше гадже на актьора Фахрадин Фахрадинов. Дали тя е причината за раздялата на Киро Скалата и майката на второто му дете Лина, засега не е известно. Но е факт, че тя настояла да сложат край на връзката си, което навежда на мисълта, може да хванала културиста в крачка с друга.

Киро с новото си гадже Никол
Киро с новото си гадже Никол

Кирил Вълчев живя с богатата арабска наследница Лина Салем почти десет години. Освен че е от много заможна фамилия, тя дори има кралска кръв, тъй като баща й бил потомък на сирийски принц. Майка й пък е наполовина българка. Бащата на Лина не одобрявал дълги години връзката й с българина, като дори веднъж се опитал да я отвлече и да я изведе от страната.

Освен малкия си син от арабската принцеса, Киро Скалата има и голяма дъщеря от неуспешен брак с ученичката му любов. С бившата си съпруга се разделили по приятелски, тъй като не живеели заедно доста преди официално да се разведат.

Миналата година  Киро Скалата се оказа замесен и в един от най- големите скандали – той беше сред основните свидетели в разследването за убийството на мъжа на Анита Мейзер. По това време  заедно с Лина и бебето живееха над апартамента на скандалната мис- ка, която в момента лежи в затвора за убийство по непредпазливост на съпруга си Николай. Във фаталната нощ, Мейзер извикала Скалата, за да му покаже тялото на умъртвения си съпруг и да го пита какво да прави. Той й казал веднага да се обади в полицията и така на косъм се отърва от обвинение в съучастничество.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *