Антония Петрова глези любовника си с парите на Бередин

antonia-petrova-9

Антония Петрова харчи парите на Бередин, за да хрантути новия си любовник.

Скандалната Мис България твърдо отрече слуховете, че ще се събира с руския си съпруг. Напротив. Перничанката изглежда е лудо влюбена в новото си гадже, заради което поиска развод с руския милионер.

Антония Петрова обаче, все още точи пари от авоарите на Бередин. Направи си доста скъп тунинг, за да радва новия си любим. Но не само, че сама си плаща разкрасителните процедури, но явно издържа и любовника си.

Антония Петрова се перчи с нов тунинг
Антония Петрова се перчи с нов тунинг

Само бижутата, които е получавала през годините от руския милионер, са на стойност няколко милиона долара. Бередин настояваше да си ги получи обратно, но това така и не се случи.

Преди дни Антония и младия й любовник били забелязани да се забавляват в лъскаво столично заведение. Двамата не спирали да демонстрират чувствата си, като постоянно се натискали. В края на вечерта обаче, когато пристигнала сметката, Антония Петрова си извадила портмонета и я оправила.

Перничанката се надява да одруса руснака като за последно при развода. Петрова му поискала издръжка от 5 млн. долара. Бередин обаче отказва да й даде развод и настоява да се върне при него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *