Антон Радичев посърна след гей скандала с Парцалев

Антон Радичев
Антон Радичев

Антон Радичев не изневерява на спестовността си по никакъв повод! Дори навръх имения си ден той бе внимателен с разходите и не похарчи кой знае колко много пари. Ветеранът на киното и театъра напазарува скромна почерпка, каквато по-приляга на някой безработен.

На Антоновден папараци засякоха Радичев да влиза в столична бакалия и очакваха той да напълни там поне две торби с мезета, сладкиши и марков алкохол. Да, ама не! Актьорът с прякор Баба Тонка си остана традиционно спестовен и излезе от магазина само с кутия шоколадови бонбони и плик с банани. Стиснал лакомствата в ръце, той пое към театъра с угрижена физиономия.

Умислен и угрижен, Радичев се запътва към сцената  „Сълза и смях" на Народния театър с банани и бонбони под мишница. Това е цялата му почерпка за колегите по случай Антоновден - малко, но от сърце!
Умислен и угрижен, Радичев се запътва към сцената „Сълза и смях“ на Народния театър с банани и бонбони под мишница. Това е цялата му почерпка за колегите по случай Антоновден – малко, но от сърце!

По замисленото му лице можеше да се отсъди, че още не е преживял резила от грандиозния гей скандал, в който бе замесен неотдавна. Припомняме, че звездата от „Оркестър без име“, „Клуб НЛО“ и „Етажна собственост“ бе обявен за бивш любовник на Георги Парцалев, и то не от кого и да е, а от колежката си Стоянка Мутафова.

Колегите на Радичев от театър „Сълза и смях“ едва ли са се изненадали от скромната гощавка, спретната от него за имения му ден. В арт средите са наясно, че Антон не е някой прахосник, който ще изхарчи много пари, без това да е крайно наложително. За аркашките е важно, че все пак човекът черпи – може да е с малко, но пък е от сърце.

Само най-злобните представители на гилдията са склонни да обвиняват Баба Тонка в скъперничество. Обикновено всяка година на 17 януари те намират да кажат нещо укорително по негов адрес, а най-язвителни са, когато Радичев е в провинцията на личния си празник.

„Баба Тонка става Баба Яга на имения си ден – яха метлата и отлита надалеч. Избягва да черпи, все се оправдава, че точно на Антоновден не е в София“, коментирали са в миналото злите езици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/FVDpDymagLs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *