Анита Мейзер разпродава цялото си имущество, за да се спаси от затвора!

 

anita-meizer-7

Фаталната Анита Мейзер разпродава цялото си имущество във Варна. Скандалната бивша еротична моделка е обявила за продан апартаментите си в морската столица.

Анита сериозно е закъсала за пари, след като е в ареста от август месец. Разходите по делото за убийството на съпруга й Николай за огромни, тъй като си е наела едни от най- добрите адвокати, за да докажат невинността й.

Мейзер скоро ще сложи на тезгяха три апартамента, които се намират на топ локация във Варна – срещу резиденцията „Евксиноград“.

anita-meizer-8

За продан ще бъде обявено и жилището, в което беше открит мъртъв съпруга й Николай. Анита продава и още два апартамента, които до момента давала под наем.

Парите са необходими на скандалната „Мисис България“ не само, за да плаща на топ защитници, но за да бъдат изготвени експертизи, които да докажат, че не е убила съпруга си.

Бащата на Анита Мейзер е пристигнал в България от Сащ, за да й помага, както и да оказва подкрепа на внучка си Джулия. Скандалната мис- ка беше скарана с татко си дълги години, но бързо оправили отношенията си след ареста й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *