Ани Хоанг захапа Ернестина Шинова заради мъжкото й поведение

ani-hoang

Ани Хоанг скочи срещу враг № 1 на Люси в същата – Ернестина Шинова. Младата певица не пропуска случай да захапе актрисата и нейната женственост.

Ани споделя, че първоначално много харесвала Ернестина. Но е възмутена от хъшлашкото й поведение и език. Според любимата на Люси, в актрисата няма нищо женственост, а поведението й е като на мъж.

И жените в къщата са възмутени от мъжките обноски на Ернестина
И жените в къщата са възмутени от мъжките обноски на Ернестина

Ернестина обяви война на режисьора, след като той я номинира. Актрисата започна да търси всевъзможни оправдания за рязката промяна в отношението си към него, но вероятно просто не го харесва или го намира за силна конкуренция.

Ани Хоанг припомня, че още във визитката си Люси казал, че ще прави интриги. В живота си навън обаче изобщо не е такъв, категорична е певицата.

Люси Иларионов не влезе в нито един от лагерите в къщата – нито на „Ритон“, нито на Кичка. Режисьорът е самостоятелен играч и не желае да влиза в чужди схеми.

Люси се опита да се изясни с Ернестина и дори й се извини. Актрисата привидно прие извинението, но не промени отношението си, а продължава да насъсква останалите срещу него.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *