Алисия призна за Мамин Ники

Алисия е независима от мъжете и изкарва парите си сама
Алисия е независима от мъжете и изкарва парите си сама

Алисия сложи край на догадките и призна, че мъжът, в чиито обятия се снима в последния си клип, е Ники Михайлов. Двамата уж се бяха разделили окончателно, а ето че днес пак са заедно.

При гостуването си при Сашо Диков певицата сподели, че е подновила връзката си с вратаря. Тя внесе и яснота по въпроса вярно ли е, че семейството на футболиста не я одобрява за снаха. „Не съм забелязала такова нещо. Често излизаме на вечеря“, отговори Ася на водещия.

Певицата поднови връзката си с вратаря
Певицата поднови връзката си с вратаря

Гостуването й в „ДиKoff“ не мина и без да бъде засегната темата за съперничеството и с баджаначката й Николета Лозанова. Алисия бе категорична, че не мрази плеймейтката, която се венча за бившия й мъж Валери Божинов. Не изпитвала нищо към нея и не желаела да я коментира.

Накрая изпълнителката от Вакарел обаче не успя да се въздържи и се заяде индиректно с Николета. „Аз съм известна заради моята кариера. Тя е тази, която е станала известна заради връзките си. С Николета сме се срещнали един единствен път, с идеята да изясним ситуацията, в която сме се намирали. Тя не ми е отнела мъжа. За мен не е проблем това, че Валени е продължил своя живот с друга жена. Моят проблем е с изкуствените войни, които бяха създадени, и с промяната на Валери по отношение на нашето дете. Понякога с месеци не го е виждал“, рече Ася. И допълни, че никога не е зависела от силния пол, изкарвала си парите сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/d9lqXV_N3hg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *