Яна Маринова тъгува по Уорлик

Актрисата Яна Маринова все още е луда по бившия американски посланик Джеймс Уорлик. Сек*бомбата на българското кино, която не е дипломирана актриса, изживяла много тежко приключването на мандата му в България и не спирала да си припомня за прекрасните мигове, преживени с него.

Яна Маринова
Яна Маринова

„Джеймс Уорлик е голям кавалер. Караше Яна да се чувства като принцеса. Явно дипломацията го е научила освен как да се оправя с политиците, и как да се държи с жените“, обясняват колежки на актрисата. По думите им по време на коледните и новогодишните празници липсата на Уорлик се засилила и Яна изпаднала в краткотрайна депресия.

Актрисата уреди бившия посланик с роля в „Стъклен дом"
Актрисата уреди бившия посланик с роля в „Стъклен дом“

Тази година тържествата по случай Рождество Христово не били нищо особено. Маринова била със семейството си и прекарала няколко съвсем обикновени вечери, които по нищо не се различавали от обичайните. Когато била с Уорлик обаче, всичко било различно. Той я водил в тузарски хотели и тя наистина се чувствала специална. Това, че има семейство, не пречело на актрисата да се появява на обществени места заедно с бившия американски посланик. Двамата на няколко пъти бяха засечени в киносалони и скъпи ресторанти.

Американецът дори отмени свои важни срещи, за да отиде до Бургас да гледа постановката „Облак рай“ в която главната роля се изпълняваше от Яна Маринова.

Заварката между актрисата и бившия американски посланик започна още през 2010 година. Докато щракал програмите по телевизията, Уорлик случайно хванал„Стъклен дом“ и мярнал Яна Маринова. След това изненадващо се появил на един от купоните по случай старта на поредния сезон от хитовата сапунка, като често се навъртал около красавицата. За да се сближи с блондинката и да си изпроси роля в сериала, Уорлик дори покани продуцентите и участниците в продукцията на специално частно парти в градинката на американското посолство. Според близки до сек*бомбата тя успяла да убеди Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков да поканят дипломата поне за няколко сцени. След като в крайна сметка получил офертата, Уорлик трябвало да се допита лично до президента на САЩ Барак Оба-ма дали може да се включи в сапунката.

Изненадващо той се съгласил, но посланикът се представи посредствено като актьор. „Яна мечтае отново да играе на една сцена с любимия си Уорлик. Това обаче едва ли ще се случи“, прогнозират от обкръжението й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/DySnYlk6yjM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *