Яна Акимова стопи от любов Петко Димитров

Петко Димитров

  За любовта прегради няма, доказ столичният топ ерген Петко Димитров спряган за новото гадже на Яна Акимова. Заради кръшната танцьорка, с която се изявява на сцената на „Денсинг Старс“, хубавецът е успял да свали 6 килограма, се подочу от приближени източници.

На него Петко събра погледите с портокалово сако… на голо. Под дрехата лъсна епилираната гръд на бизнесмена, до която са се докосвали безчет маркови жени. Смелото дизайнерско решение на Димитров превъзбуди дамите наоколо и той бе засипан от лавина с въпроси истина ли са клюките, че прави джи-джи-биджи с Янчето.

Петко и Яна Акимова във вихъра на танца

До подробности за отношенията си със състезателката по спортни танци Петко не стигна, но се впусна в оплаквания, че Акимова му е „стопила лагерите“.

„Голям зор! С тия тренировки ще заприличам на скелет. Вече съм смъкнал 5-6 килограма, голям зор, голям…“, извайка се на няколко пъти собственикът на нощни заведения. Промяната в теглото се дължала не само на зверското натоварване, но и на диетата, с която бившата изгора на поп идола Орлин Павлов, мъчела танцувалния си партньор.

На пръв поглед кротката Яна ее проявила като цербер спрямо отлично поддържаната във фитнес залата фигура на Петко, с която той по начало се гордее. Взискателната красавица открила доста недостатъци в тялото на ергена. „Ще ми се правиш на културист, като излезеш от шоуто. Сега си танцьор и няма да има компромиси за фигурата ти!“, сопнала се Акимова.

Като един невинен и хлътнал от любов тийнейджър Димитров се подчинил без ропот и спазвал по график хранителния режим. А резултатът бил видим за всичко в „Денсинг Старс“ при тегленето върху кантарите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *