Явор Бахаров отказа наркотиците и алкохола заради Александра Тюркмен

Явор и Александра официално се появиха като двойка в края на март на премиерата на първия епизод от сериала „Недадените“

  Любовта преобрази напълно Явор Бахаров и актьорът се е отказал от всичките си пороци, радват се негови приятели. Младата звезда от „Стъклен дом“ и „Недадените“ е спрял напълно дрогата, както и алкохола и вече много рядко може да бъде забелязан само с обикновена цигара в уста.

Пълната промяна на къд-рокоското се дължи изцяло на новата му половинка Александра Тюркмен. Дъщерята на покойния подземен бос е примерно момиче, на което са чужди обичайните за младите изцепки и пороци. Синеоката лубавица е отглеждана строго от майка си Адриана и дори не е сред редовната клиентела на столичните нощни заведения.

Александра заляга само над уроците и е концентрирана върху развитието на театралната си кариера. Тя е първокурсничка в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов и според състудентите й досега не е пропуснала нито една лекция. За да впечатли примерната си половинка, а най-вече роднините й, Явор тотално е скъсал с имиджа на лошо момче.

Доскоро той бе чест посетител на баровете из София, където се събира арт прослойката, и излизаше А почти всяка вечер, поливайки скитанията си с обилни ко личества алкохол. За капак Бахаров не се притесняваше да признае, че пуши марихуана и не намира нищо лошо в това. Пороците му не пречеха ни най-малко на предишната му изгора Луиза Григорова, която също си падаше лошо момиче и обичаше да се отдава на забранени удоволствия.

С днешна дата обаче и наркотиците, и силните питиета са спомен за него. Явор си позволява само бира, когато излиза с Александра, а за трева дори не помисля, разкриват приятелите му. Той е зарязал и разюзданите момчешки компании, с които често лудуваше, и вече прекарва вечерите си кротко в прегръдките на госпожица Тюркмен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *