Шок! Фики и Преслава се събраха пак! Фънки им свети! Виж тук:

Фики Преслава фанелкаРазбра се тайната за отношенията между Фики и Преслава! Разбулиха я не кои да е, а Зуека и Рачков по време на втория лайф на „Като две капки вода“.

Фики бе в публиката, защото Миро щеше да имитира култовото му парче „Издислав“. През цялото време самовлюбеният певец се смееше гордо, тъй като вече е дорасъл да влезе, ако не в световната, до в българската музикална класика. Миро го докара с помощта на подплънки и мноого грим на външен вид, но не успя да възпроизведе прочувственото и жално виене на мачото по голямата любов, или иначе казано по Издислав.

Жури и водещи обаче бяха свили номер на младия Стораро и Рачков се яви по спортен екип и футболна топка, канейки на сцената Фънки да си бият главички. След това по стар стадионен обичай трябваше да сменят фланелките си.  За изненада на публиката, след като свали своята, Фънки се оказа облечен с втора под нея, а там бе отпечатан лика на Преслава. Съвсем до сърцето му.

Рачков не остана по-долу и под спортната лъсна друга, само че с лика на Фики.

Двамата с Фънки се прегърнаха и Преслава и Фики се озоваха един до друг.

„Събрахме ги, горчиво!“ – развикаха се водещите.

Фики из„Абе, Фики, как можа да оставиш нашето хубаво момиче и да тръгнеш с някаква си Гюлджан – размаха пръст Рачков. Камък ми падна от сърце, като прочетох, че си развалил годежа. Бях се зажалил, че Преси ще остане стара мома, ама сега отново ми изгря една надежда. Ще се вземете нали? А аз ще ви кумувам, спец съм в тази работа!“

Стораро- младши не усети изобщо иронията и се захили като зелка. Дори не успя да обели и дума за бруталната подигравка от сцената с уж любимата му Гюлджан, която изостави в името на фенките си и страха от обвързване.

Преслава обаче била бясна след номера, който водещите й скроиха, издават нейни приятелки. Тя се оказа в идиотското положение на тайно гадже на Фънки и още по-тайна любовница на Фики.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *