Шок! С*кс тигрицата Кобилкина се оказа пън в леглото!

КобилкинаБившият съпруг на Наталия Кобилкина  срина напълно  имиджа й на се*с тигрица и магьосница в леглото.

Делчо Добрев, който беше използван и захвърлен от рускинята, се жалвал на чашка от нея пред приятели, които го питали дали страда, че вече пожарът в леглото му го няма.

„Какъв ти пожар, пълно дърво“, оплакал се бившият на сексоложката Той признал, че не получавал никакво удоволствие в леглото и бил под непрекъснат стрес. Наталия не само не го оставяла да вземе инициативата, а изпробвала върху него новооткритите си пози и в най-интимния момент питала – така харесва ли ти, а сега какво чувстваш, опиши ми.

Подобни въпроси го сецвали и той губел мъжкото си достойнство, което увяхвало като стара маруля. Кобилкина правела всичко възможно да го върне към твърдо състояние, а после отново започвала да експериментира и даже на моменти си записвала в тефтерче какви са усещанията му.

Кобилкина ТакисУсещанията ми бяха, че съм опитно зайче и тези упражнения дотолкова ми бяха писнали, че не изпитвах никакво удоволствие в леглото, а накрая отказах да участвам в експериментите и заживяхме като брат и сестра, обяснил Делчо. Ако новият й  мъж – богатия грък Такис Дретакис, е подложен на същите изтезания, едва ли дълго ще я търпи. Тя не знае как да задоволи някого в леглото, категоричен бил бившият.

Дали е истина, не знаем, но след приказната сватба сексоложката отложи медения месец и се върна в България да преподава и да прави семинари, от които печели луди пари.

Все още има наивнички, които вярвали, че ще ги научи как да задържат мъжете до себе си, а отсега има и нова дисциплина – „Как да си намерим богат мъж“.  За нея кандидатките били стотици. Те вярвали, че като изучат всички креватни техники, богаташите сами ще допълзят в краката им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *