Шарапова бременна от Григор Димитров?

Тенис двойката планира да стане семейство
Тенис двойката планира да стане семейство

  Мария Шарапова е бременна от колегата си Григор Димитров и това е истинската причина да обяви края на сезона си за тази година. Засега това не е потвърдено нито от рускинята, нито от българския тенис ас, или пък от някой от екипите им, но е предположение на жълти медии – отвъд океана, които преди седмица засекли Маша на посещение в клиники за ВИП майки.

В началото на седмица Гришовица обяви, че няма да вземе участие в последния за годината турнир при жените, който се провежда в Истанбул. Официалната причина, която тя изтъкна, е уж контузия в дясното рамо. Отсъствието на Маша на кортовете край Босфора обаче е много вероятно да е по съвсем друга причина. Мълви се, че най-добрият ни тенисист и Шарапова очакват дете. Именно новината, че ще става баща накарала Гришо да скъса договора си с кадемията в Стокхолм и да се пренесе в дома на любимата си в Лон Анджелис.

Мария Шарапова Григор ДимитровПостъпката на Димитров озадачи тенис средите, тъй като хасковлията си позволи да напусне треньорския си екип от „Гууд ту Грейт“, който го изведе до победа срещу №1 в света Новак Джокович на турнира от АТР в Мадрид през пролетта.

След въпросния мач папараци за пръв път щракнаха новата спортна двойка, макар допреди това да вървяха подозрения, че двамата не са си безразлични. Любовната им идилия обаче беляза жесток спад в кариерите и на двамата, а според клюката наближава каят на тази на Шарапова.

Няколко дни преди да откаже турнира в Истанбул, рускинята се появила в клиника за родилки в Ел Ей. Персоналът спазил уговорката да покрие посещението й, но въпреки дегизировката й Маша била разпозната от пациентки.

Тенисистката била облечена неглиже – с размъкнати дънки и суичър, с тъмни слънчеви очила под захлупена почти до носа й бейзболна шапка с голяма козирка. На излизане Маша си записала следващ час за след месец, което още повече събудило съмнения, че е възможно да очаква дете от Григор Димитров.

В медийното пространство по цял свят се тръби, че Шарапова вече предпочита любовта пред спорта. Рускинята не е участвала в официален турнир от август, като непрекъснато се оправдава с контузии. Маша може да си го позволи, тъй като се е подсигурила до края на живота си със състояние от около 212 милиона долара. До тях много скоро ще има достъп и Гришо, ако е вярно, че е успял за заплоди тенис милионерката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *