Черната Златка – тъпа като галош!

Черната Златка

Здравата излагация, когато брюнетката доказа, че и чернокосите плеймейтки не са по-умни от блондинките, успя да засрами и първолаците. Да си припомним, че красавицата  събра очите на всички със своите географски открития и силен „интелект“.

Златка Димитрова направи бели косите на своите учители по география, като някои от форумите предложиха да си скъсат дипломите. Плеймейтката потресе с интелектуалния си багаж и свикналия с какви ли не изцепки ВИП Брадър, омешвайки цялата география.

Голямото братче съвсем очевидно искаше да подари парти на скучаещите в Нови Хан випове, но уви избра неподходящ човек и неподходяща задача. Задачата на Златка предполагаше да познае столиците на Великобритания, Франция, Испания, Турция, Румъния, Сърбия, Чехия, Австрия, Швейцария и Белгия.

Златка Димитрова

Но брюнетката се препъна пред елементарната задача на първолак, след здрави интелектуални напъни, които я доведоха до леки стомашни проблеми. Началото бе обещаващо, тя успя да познае Париж и Мадрид, но последва същинска трагедия.

Въпреки на моменти дразнещите опити на Биг Брадъра да й подскаже, Златка Димитрова роди най-големите бисери до момента. Силиконката смята, че столица на Сърбия е Босна, а Белгия е столица на нашата съседка Румъния, но истинският бисер бе –  Англия столицата на  Великобритания!

През това време бившият й приятел, Багата беше навел глава от срам. След пълното фиаско брюнетката се разрева и обясни идиотските си отговори така: „Мисля за другите хора повече отколкото за мен, ако може да ме накажете, отколкото да лишите останалите Съквартиранти от парти. Никога не съм се определяла като начетен човек“, оправда се Златка.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SPUEn_Zdfqg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *