Черната Златка напъва да влезе във „ВИП Брадър”

Черната Златка напъва да влезе във ВИП Брадър

Златка Димитрова била готова да влезе в Къщата дори и без заплащане. Последната мълва е, че плеймейтката влиза във „ВИП Брадър” на есен и то без лев хонорар.

Известно е, че Златка е жадна за хорското внимание, но да се продаде без стотинка? Докато другите ВИП персони се борят и до последната стотинка и оценяват участието си във „ВИП Брадър“ с тлъсти суми, то Черната Златка ще бъде един от Съквартирантите без пари.

Всъщност жаждата за слава я кара всеки ден да качва снимки във Фейсбука си и да ги коментира, само и само отново да влезе в устата на хората. Според близките й грандоманията яко я тресе.

Черната Златка

Дори Златка говори за себе си като кралска особа в трето лице – – „Злати е на плажче”, „Злати е на бал”, „Злати се събуди” и т.н. Но морската сирена все още не се е похвалила , че „Злати влиза в Къщата в Нови Хан“.

Според близки до продуцентите източници, те са подготвили на плеймейтката смразяваща изненада, какво точно не е ясно, но определено ще стресне брюнетката. Каква точно ще е предстои да разберем.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/L8Org9tqpfw

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Черната Златка напъва да влезе във „ВИП Брадър”"

  1. donka   15.11.2012 at 14:36

    zlatka trqbva6e da spe4eli

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *