Христо Гърбов погреба майка си

Христо Гърбов
Христо Гърбов

 

Звездата на „Комиците“ Христо Гърбов е в траур, научихме от свои източници в арт средите. Известният актьор е изпратил тези дни в последния и път една от най-важните жени в живота си – майка си. Госпожата се споминала на достопочтена възраст – в средата на 90-те си години.

Кончината на майката на Христо станала причина да бъде отменено представление на спектакъла „Скакалци“. В постановката на Сатиричния театър Гърбов има главна роля – собственик на фабрика.

Христо Гърбов Покойната родителка на популярния актьор работила приживе като учителка. Старините си тя изживяла във Варна, откъдето е родом и синът й

Госпожата била една от онези, които пострадаха от завишените сметки за ток, заради които в началото на годината избухнаха масови бунтове. Гърбов не оставил майка си сама да се оправя с трудностите в живота, а се проявявал като грижовен син, твърдят запознати. Той редовно й помагал финансово – плащал й сметките по банков път.

Другия си родител звездата на „Комиците“ и „Столичани в повече“ загубил още през 1983 г. Баща му – електроинженер по професия, си отишъл от рак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *