Хитрата докторица Мария Папазова проми мозъка на Гала и изсмуква парите й!

Д-р Мария Папазова

  Стотици левове всеки месец харчи Гала по самозваната холистична лекарка д-р Мария Папазова. Хитрата дама със стъклен вампирски поглед е промила мозъка на водещата и я управлява като кукла на конци, разкриват приятелките й.

Блондинката се е променила коренно покрай докторката и е зарязала всичките си близки, а освен това харчи по-голямата част от парите по тъпите илачи на Папазова, която според нея е корифей в медицината.

По изчисления на самата Гала минимум 800 лв. месечно й отивали, за да си набавя пълния списък с билкови и хомеопатични продукти, доставяни от вездесъщата лекарка. Отделно плащала за добавки за щерка си Мари и любимия си Стефан, когато се налага. Тв звездата се жалвала, че буквално фалира покрай нея, но пък била убедена в действието на медикаментите, както и в ефективността на съветите на докторката. Затова се бъркала дълбоко в джоба, без да се колебае.

Гала слуша като зомби мнимите професионалните съвети на д-р Папазова

„Купува огромни количества алое, капки на д-р Бах, хомеопатични таблетки, водорасли от някакви съмнителни блата, кремове и още куп глупости, при това за цялото си семейство. Нищо не може да я убеди, че си хвърля парите на вятъра“, разкриват приятелки на Гала.

Те обаче са най-притеснени за психическото състояние на водещата. Причината е, че тя се е променила неузнаваемо и е подчинила целия си живот на Папазова. Това била и причината докторицата да се появява по няколко пъти седмично в предаването й и да си прави агресивна реклама на воля, без да плаща и лев.

Звездата от „На кафе“ не , взимала никакво решение, без да се допита до новото си гуру, като настоявала това да прави любимият й Стефан. Лекарката определяла не само с какво да се хранят двамата, но и кога да пътуват, кога да правят битови покупки, включително и с кого да общуват.

„Тя твърди, че измерва с някакви магнитни топчета аурата на хората и така определя кой е добър и кой не. Така отцепи половината близки на Гала, като й внуши, че и влияят зле и са енергийни вампири. Най-абсурдното е, че Гала я слуша с отворени уста, все едно някакъв свръхразум й грвори“, обясняват дружките на тв звездата.

Именно д-р Папазова е причината напоследък водещата да избягва контактите с най-добрата си приятелка от години Кремена Халваджиян. Тя свела до минимум срещите им, които преди се провеждаха всеки петък в компанията на още няколко дами. Гала се отцепила тихомълком от така наречените женски уикенд партита и се оправдавала, че Стефан й се сърди и затова не може да присъства. Всъщност тя била убедена в твърденията на самозваната холистична докторка, че Кремена й смуче енергията. Същото сполетяло още 2 дами от най-близкото обкръжение на тв звездата.

Тя е убедена в способностите на д-р Папазова, защото й излекува много стари болежки, както и здравословни проблеми на близките й. Освен това й помогна да отслабне, без да гладува, и изглежда по-добре от всякога, заради което е категорична, че ще продължи да й се подчинява“, обясняват приятелките на Гала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Хитрата докторица Мария Папазова проми мозъка на Гала и изсмуква парите й!"

  1. ВБ   27.06.2016 at 17:37

    статията е много добър пример за непрофесионална журналистика…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *