Фънки си пада по леки жени

Димитър Ковачев - Фънки

Ако отново тръгне дискусия дали да се легализира проституцията у нас,  Фънки ще е сред първите подкрепили инициативата. Устатият рокаджия хич не си поплюва и още от млади години е бил сред ударните клиенти на нощните пеперудки, признава той пред съквартирантите.

ВИП съквартирантът даже си падал по жриците на любовта и няма задръжки да  използва техните услуги. Извън габаритният  рокаджия, който е особено циничен към някои неща, най откровено сподели, че няма нищо против леките жени.

Фънки

Даже в ефира на Нова Телевизия, Димитър Ковачев призна, че е почитател на платената любов отдавна и не може да осъди този начин за изкарване на насъщния, нещо повече това за него е най-древната професия!

Басистът честичко се фука, че правел диви купони с проститутки на маладини. Но отказва да признае, че сега ползва техните услуги. Като сподели дори, че навремето в неговия  блок имало бардак, където девойките, които продавали телата си, били много мили и възпитани и даже му помагали в грижите за малките му дечица.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F1Tmvn8vmgo

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Фънки си пада по леки жени"

  1. Паралели   09.10.2012 at 14:13

    Еми, как няма да обича платените „срещи“ с жени, та този няма уважение към себе си, как тогава да уважава някой друг. По тази причина предпочита лесния начин да „общува“ с човеци от другия пол.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *