Ужас! Емил Кошлуков губи гласа си!

Емил Кошлуков избягал от болница за да води предаването си

Емил Кошлуков го закъса сериозно със здравето, научихме от приближени източници. Само в рамките на 2 седмици тв звездата претърпя 4 операции на сливиците, а опасността да остане без глас била повече от реална.

Проблемите на водещия на „Факторът Кошлуков“ започнали в началото на март, когато усетил остри болки в гърлото си. В името на високия рейтинг и любовта към зрителите известният пазарджиклия решил да води предаването, независимо, че не бил в добра форма, задушавал се и кашлял.

„Емо толкова обича работата си, че няма време да мисли за себе си. На 11 март напуснал болницата на своя глава, за да подготвя предаването си, да се уговаря с гостите. Проявява истински героизъм, който обаче му струва скъпо. Вместо да лекува възпалените сливици, бе принуден да постъпи във ВМА където отново го срязаха. Оказа се, че сливиците му са загноили и се налага спешно да ги сцепят за пореден път. Били са толкова подути, че Куши едва е дишал. Проблеми с тях е имал още в детството си, но не е обръщал внимание. Сега докторите не се наемат да ги вадят, а само изцеждат гнойта от тях. Дано намери сили да издържи докрай всичките процедури“, коментират близки бившия депутат.

Здравословните проблеми на Кошлуков започнали броени дни след посрещането на новата 2013-а. Тръгнали от невинна настинка, която прераснала в няколко последователни бронхита. Емил влизал в болница и там прекарвал времето от понеделник до петък. Рано в събота отивал в сградата на TV 7, за да посрещне гостите си. В неделя вечер отново застъпвал в здравното заведение. Той пренебрегвал почти всички видове медицински забрани. Не пожелал да се лекува у дома, нито да „пази леглото“, заобиколен от известни специалисти.

В понеделник претърпял доста сложна операция на сливиците – четвърта поред. Те били толкова пълни с гной, че лекарите се притеснили дали тази седмица ще успее да направи поредното си нарушение, за да цъфне в съботния ефир. Кошлуков мъжествено изтърпял интервенцията и пожелал да му донесат вестници, за да е в час с всичко, което се случва в държавата.

„Никак не му харесва престоят в болницата. Но този път положението му наистина е сериозно. В събота може да не го видим на екран. Има проблеми с възстановяването. Трудно му е да говори, а той напъва да общува. Липсват му комуникациите с хората. Дано оздравее по-бързо, а това ще стане, ако не бяга от болницата и ако стриктно изпълнява препоръките на докторите. Една от тях е да не натоварва гласните си струни. Сливиците му стават огромни, надуват се като балони. Не може да говори, не може да диша“, коментират запознати с дереджето на телевизионера.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *