Убиват Куката в „Под прикритие 3“!

Куката - Мариан Вълев

На финала във вторият сезон феновете помнят, че Куката се преби с колата и в  крайна сметка се оказва, че гангстерът не оцелява в катастрофата.

Въпреки, че на моменти Куката прекалено много се доближаваше до друг любим герой от филма на Тарантино – Криминале, все пак си беше любимец на феновете. Така сценаристите и продуцентите слагат край на живота на един от най-интересните и тачени персонажи в хитовия сериал „Под прикритие”, изигран от Мариан Вълев.

Това стана ясно от близък до сериала човек, след като до последно не стана ясно, ще оцелее ли гангстерът или не. Е, значи няма да оцелее. Въпреки това, отсъствието му нямало да се отрази върху екшъна в кримката.

Мариан Вълев

Защото създателите на филма ни обещават в трети сезон да има най-много екшън и много динамични обрати. Режисьорът на крими сериала Виктор Божинов дори твърди, че в трети сезон ще видим неща, невиждани по българските сериали досега.

Почитателите на филма също така с нетърпение чакат да разберат кой ще замести Ирена Милянкова, която играеше като любовница на Джаро ­ Съни. И се надяват да е доста по интересен от досегашните серии, както ни обещават създателите му.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jnKMuUWoDKA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *