Тъжна вест! Внезапно Почина проф. Юлиан Вучков!

На 83 години внезапно почина журналистът и тв. водещ проф. Юлиан Вучков. Тъжната вест бе съобщена от Мартин Карбовски, който разкри, че екипът на на предаването му се е грижил за тв. легендата през последните две години от живота му.

Професор Вучков е починал в Пирогов, където бил приет по спешност, след като внезапно му прилошало.

През последните две години колоритният тв. водещ останал съвсем сам, след като през 2017 г. се споминала партньорката в живота му Диана Душкова. Вучков я определяше като любовта на живота му и след загубата й, здравето на професора се влошило.

Тъй като няма никакви живи роднини, грижите за проф. Юлиан Вучков били поети от екипа на предаването на Мартин Карбовски. През  последната година наели двама души, които да се грижат за домакинството му и да му правят компания. Не е ясно кой обаче ще организира погребението на водещия на „Размисли и страсти“, това призна самият Карбовски в социалните мрежи. Професорът нямаше деца, нито живи роднини. Има природен брат, с когото обаче никога не са поддържали връзка.

Въпреки дългогодишната си кариера, професор Вучков стана национално известен с предаването си „Размисли и страсти“ по СКАТ, което по- късно отива в друга телевизия под името „Времена и нрави“. След като сменя няколко телевизии, последно професорът водеше „Времена и нрави“ по Евроком.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Тъжна вест! Внезапно Почина проф. Юлиан Вучков!"

  1. j.mp   05.09.2021 at 1:56

    Appreciate this post. Let me try it out.

    Отговор
  2. vivarobet.am   17.04.2023 at 2:54

    Well, well

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *