Тризначките влизат във Вип Брадър!

Вяра, Надежда и Любов

Тази вечер двама от звездните съквартиранти напускат завинаги шоуто, а на тяхно място влизат, цели три нови съквартирантки. Преди малко стана ясно кой ще са те. Това са тризначките Вяра, Надежда и Любов. Да си припомним, че те спечелиха третият сезон на Биг Брадър.

Така се сложи край на спекулациите кой всъщност ще влезе като гост участник във VIP Brother 2012. Интересното е че те ще останат и след последният ВИП участник, защото щели да се борят за приза в следващия сезон на шоуто, който се очаква да започне в средата на месец ноември. Така като гост звезди тричките грации, няма да се борят за паричната награда на ВИП сезона.

Тяхното влизане е като преход към следващия сезон на Биг Брадър. Сега след като те влязат в къщата на ВИП съквартирантите как ще се променят нещата за „домакините“, трите са известни със своя „интелект“, така че най вероятният сблъсък ще e между тях Юлиан и Мариана Попова. Нищо чудно Мариана да се съюзи със своя заклет враг Юлиан. Интересна ще бъде и позицията на Златка и Криси Патрашкова, които най-вероятно ще се опитат дас е впишат в тяхната компания.

Тризначките

На Криси вероятно ще и дойде в повече толкова „акъл“ на едно място. Друго много интересно нещо, е че таз седмичното “Училище за звезди” бе посветено на политическите избори и е наречено точно така- “Политически избори”.

Явно още от сега политическите партии стягат стройни редици за предстоящите избори и са спуснали директива да се сондира мнението на зрителите в най-гледаното предаване по телевизията в момента.

Да видим довечера кой всъщност ще спечели изборите догодина. Довечера Фънки ще е Димитър Станишев, Кристина Патрашкова ще вземе ролята на  Кристина Кунева, Николай логично ще е Николай Сидеров, а Багата ще се превъплъти в кожата на Благой Борисов.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UfLWV4OnQM8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *