Тодор Славков ще си избира жена в новия сезон на „Милионер търси съпруга“!

Тодор Славков

От есента наследникът на фамилията Живкови, бохемът и купонджията Тодор Славков ще  търси сродна душа по телевизия TВ7. След успеха на изданието „Милионер търси съпруга“ с Христо Сираков, сега продуцентите от ТВ7 са решили да търсят жена и на Малък Тошко.

Този път предаването ще се казва „Х Милионер търси съпруга“. Създателите на формата ни обещават супер шоу с много интересни и забавни моменти, както и горещи кадри с разголени девойки. Предаването ще бъде пак под формата на реалити в реално време, но сега продуцентите са заложили на самоиронията и хумора – запазения знак на фамилия Славкови. Предаването щяло да бъде 24 епизода и

Малък Тошко

през това време Тошко трябвало да отсее и опознае кандидатките за сърцето му.  Желаещите да участват дами, подобно и на предишното издание, трябва да напишат писмо до продуцентите на адрес xmilioner@tv7.bg   с мотивация защо, аджеба, те са най-подходящите съпруги. Освен това кандидатките трябва и да приложат снимки към писмата си. Крайният срок за записване в предаването е 5 август.

Х Милионер търси съпруга

http://youtu.be/gB899nGwVOo

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Тодор Славков ще си избира жена в новия сезон на „Милионер търси съпруга“!"

  1. sbo bet   21.07.2023 at 20:37

    When someone writes an paragraph he/she maintains the image of a user in his/her mind that how a user can know it.
    So that’s why this paragraph is great. Thanks!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *