Катя от “Ритон” се обезобрази с брутален фейслифтинг за 10 хил. лв.

Катя от "Ритон" стресна с потресаващ външен вид на концерта на Филип Киркоров в НДК миналия месец

  Нежната половинка от хитовия дует „Ритон“ – Катя, е неразпознаваема дори за най-ревностните си почитатели.

Причината е, че певицата неотдавна се подложила на серия освежаващи процедури, с които се опитала да спре процесите на стареене. Намесите по фейса на брюнетката са повече от очевидни, но за нейно съжаление – недостатъчно кадърно направени.

Веждите на Катя все по-упорито се опитват да догонят началото на косата й, като вече са се превърнали в две дъги над очите. Това е сигурен белег за блефаропластика – повдигане на клепчите.

Мнозина подозират и по-драстична намеса – цялостен фейслифтинг, с какъвто се сдоби и Люба Кулезич преди година. Операцията представлява повдигане на кожата на лицето, изрязване на излишната и увисналата и зашиването й, най-често зад ушите.

Основният проблем при тази интервенция е да не се прекали с издърпването, тъй като тогава има опасност лицето да се превърне в маска и да изглежда крайно неестествено. Точно това се е получило с ритонката и дори очите й са се превърнали в две малки цепки. Устните пък, изрисувани в любимото й яркочервено червило, допълнително й придават визията н матрьошка.

Ботоксът също е видим тъй като е разпределен цялостно по лицето.

Ако Катя си е направила всички тези процедури наведнъж, най-вероятно се е бръкнала с около 10 000 лева, и то при условие че те са извършени в България, а не в чужбина.

Константа във визията на Катя си остават единствено нейните прословути огромни гърди. „По-добре да беше инвестирала в повдигането на бюста, отколкото да се обезобразява така в лицето“, коментират естрададжии.

Тази година изпълнителката чукна 54 и явно се старае да изглежда максимално добре. Почитателите й за първи път се стреснаха от външния й вид на скорошния концерт на добрия й приятел Филип Киркоров в София. Дано за юбилейния концерт „35 години „Ритон“ да е в по-добра форма“, молят се заклети фенове на Катя и Здравко. Представлението им ще бъде през ноември, а двамата вече са уточнили сценария, сценографията, песните и гостите в Зала 1 на НДК. В спектакъла ще има и театрални етюди, особено популярни в Русия, където ритонците често имат певчески изяви под протекцията на своя колега Киркоров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *